Een niet te missen culturele en gastronomische belevenis met meester-poëet Felipe!
Bodegas Gutierrez de la Vega Casta Diva的点评
点评:Wat een buitengewone en unieke wijnproeving hebben wij hier met ons vieren beleefd! Bij Bodegas Gutiérrez de la Vega proef je niet zomaar wijn, je stapt binnen in een wereld vol passie, kunst en vakmanschap.
Felipe is een absolute topgids. Zijn enorme kennis en passie voor het wijnmaken brengt hij over met de ziel van een ware poëet. Bij elke wijn die we proefden, trakteerde hij ons op een fascinerende culturele en muzikale uitleg over de achtergrond van de naam en het verhaal achter het etiket. Wijn proeven wordt hier een complete zintuiglijke ervaring.
Je merkt aan alles dat dit verre van massaproductie is. Het is puur ambacht, en dat proef je terug in elke afzonderlijke druppel. De wijnen zijn misschien niet goedkoop, maar voor deze unieke kwaliteit en toewijding betaal je met heel veel plezier iets extra's. We konden het dan ook niet laten om een paar prachtige flessen mee naar huis te nemen om deze herinnering nog eens fijn te herbeleven!
Bovenal hebben we ontzettend veel gelachen — want zoals Felipe zelf laat zien: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Wij klinken vanaf nu elke dag op zijn niet-verjaardag!
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een authentieke, warme en culturele wijnervaring!
翻译:我们四个人在这里体验了一次无比特别且独一无二的品酒之旅!在Gutiérrez de la Vega酒庄,你品尝到的不只是葡萄酒,更是踏入了一个充满激情、艺术与匠心的世界。
Felipe绝对是一位顶尖的导游。他对酿酒有着极其丰富的知识与满腔热情,并以一位真正诗人的灵魂将这些传递给我们。每当我们品尝一款葡萄酒时……他为我们详细讲解了酒标名称的由来及其背后的文化与音乐背景,实在引人入胜。在这里,品酒是一种全方位的感官体验。
从方方面面都能看出,这绝非大批量生产的产品。这是纯粹的手工制作工艺,每一滴酒都体现了这一点。这些葡萄酒或许价格不菲,但为了这份独一无二的品质与用心,人们也心甘情愿多付一些费用。我们实在忍不住要带几瓶精美的葡萄酒回家,好让这段美好回忆能时常重温!
最重要的是,我们笑得不可开交——正如费利佩本人所说:一天不笑,就等于白活了。从今以后,我们每天都会在他“非生日”那天举杯庆祝!
对于任何渴望获得一次原汁原味、温馨且富有文化气息的葡萄酒体验的人来说,这里绝对是首选之地!