点评:Dit is de slechtste sauna waar ik ooit ben geweest. Ik wil anderen afraden om hier heen te gaan.
Wij wilden hier graag samen onze vakantie afsluiten, nog even uitrusten, wat drinken en lekker eten. Niet heel bijzondere eisen, zou je zeggen, zeker niet op een doordeweekse dag (woe 26-8). We wilden weg na 25 minuten, maar omdat we alles al hadden betaald, wilden we het geld niet zo maar weggooien.
Het was volgeboekt. Ik vind dat geen excuses voor hoe smerig het hier was. Ja, smerig. Ronduit smerig. Dat was het ergste van deze dag. Overal waar ik keek was er wel iets mis qua hygiëne. De baden, de tegels, de ramen, de sauna's, de bankjes. Dit komt enerzijds doordat andere gasten niet goed lijken te weten hoe ze bepaalde faciliteiten moeten gebruiken. Anderzijds wordt er simpelweg onvoldoende schoongemaakt. Ergens even de trekker overheen halen is een begin, maar zeker niet genoeg hier. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Handdoeken mochten mee het restaurant in, zonder douchen het dompelbad in, zwarte schimmel, groene douchekoppen.... ik zal u verdere details besparen. Er werd ook niets ondernomen om onhygiënische situaties te voorkomen, dat vind ik nog erger. Het personeel had het geloof ik wel een beetje gehad.
Het sfeerloze restaurant is zo extreem heet en benauwd dat je er heel graag z.s.m. weer weg wil. Walgelijk. Een kleine airco doet er een wanhopige poging om de boel wat af te koelen, maar tevergeefs. Zie het als een extra sauna beleving. Buiten was de bar dicht. Je kon wel wat te drinken mee nemen in een koffiebeker. Het eten en drinken zelf was wel goed en het personeel vriendelijk. Dat maakt een klein beetje goed.
Dan nog de opgieting. Opgieting heb ik nog nooit zo opgepropt gezien. Lekker het zweet van een ander op je. Voeten zo bloot op de bank. Ik heb vriendelijk bedankt.
Achterstallig onderhoud was ook nog wel een ding. Licht verbrande voeten ook nog wel, omdat de tegelkeuze in de sauna niet helemaal was geslaagd, zo te zien.
Dik betalen voor een tasje heb ik nog niet eerder meegemaakt.
In deze sauna krijg je de bare minimum aan faciliteiten. Als die faciliteiten dan niet in orde zijn, is het echt zwaar onvoldoende en direct merkbaar.
De receptie staat niet open voor het bespreken van klachten. De receptioniste knikte. Tja, deze dame weet ook wel hoe laat het is, denk ik dan.
Wij zijn ervaren sauna gangers en gaan heel erg graag naar de wellness. We zullen echter nooit meer naar Fletcher gaan en starten nu een verwerkingsproces. Dank u vriendelijk.
翻译:这是我去过最差的桑拿馆。我劝大家千万别来这里。
我们本想在这里一起结束假期,好好休息一下,喝点东西、吃点好吃的。这些要求其实并不过分,尤其是在工作日(8月26日星期三)。25分钟后我们就想离开了,但既然所有费用都已付清,我们也不想白白浪费这笔钱。
店里客满。但我觉得这并不能成为这里如此脏乱的借口。没错,就是很脏。简直脏乱不堪。这是今天最糟糕的地方。无论我看哪里,卫生状况都有问题。浴缸、瓷砖、窗户、桑拿房、长椅……一方面是因为其他客人似乎不清楚该如何正确使用各类设施;另一方面则是清洁工作做得远远不够。随便打扫一下虽算是个开始,但在这里绝对不够。这种情况我以前从未遇到过。甚至可以把毛巾带进餐厅。没洗澡就直接进浸浴池,还有黑色霉菌、绿色的淋浴头……我就不细说更多细节了。也没有采取任何措施来避免不卫生的情况,我觉得这一点更糟糕。工作人员似乎也有点筋疲力尽了。
那个毫无氛围可言的餐厅里热得要命且闷气逼人,让人恨不得立刻离开。恶心至极。一台小空调徒劳地试图给室内降温,但毫无效果。可以把这当作一次额外的桑拿体验吧。外面的酒吧关门了。不过可以用一个咖啡杯带上些饮料。食物和饮料本身不错,工作人员也很友善。这点多少能弥补一些缺憾。
还有那个泼水环节。我从未见过如此拥挤的泼水场面。别人的汗水都沾到自己身上了。光着脚直接踩在长凳上。我礼貌地谢绝了。
设施维护方面也存在问题。由于桑拿房里瓷砖的选择不太理想,导致脚部还有些轻微灼伤。看起来是这样。