点评:Het was echt super tof! We hebben het Panorama Raften gedaan met onze zesjarige zoon. Hij vond het best spannend en mocht daarom op zijn knieën voorin in de boot zitten. Zo kon hij de golven goed voelen. Gids Joric deed erg zijn best om onze zoon op zijn gemak te stellen. Ook had hij hem goed vast toen de boot bijna kapseisde. De route was heel leuk, een paar kleine watervalletjes en voor de rest rustig genoeg voor kids.
Een dag later hebben we de Kids Rock gedaan met gids Angie. Dit was helemaal geweldig! Super leuke glijbaantjes, maar allemaal goed te doen met kleine kinderen. Mijn zoon kon ook op schoot van de glijbaan af als hij het spannend vond. Angie was heel relaxt en vriendelijk en stelde onze zoon goed op zijn gemak. Al met al twee super leuke ervaringen! We waren zeker in goede handen bij Base Camp!
翻译:真是太棒了!我们带着六岁的儿子体验了全景漂流。他觉得很刺激,所以导游让他跪坐在船头。这样,他才能真正感受到海浪的冲击。导游乔里克尽力让我们的儿子放松。船快要翻船的时候,他还紧紧地扶着他。漂流路线非常有趣,中间有几个小瀑布,其他方面都很平静,孩子们可以玩。
第二天,我们和导游安吉一起玩了儿童岩。真是太棒了!那里有一些非常有趣的滑梯,但每个滑梯对小孩子来说都很容易。如果我儿子紧张的话,甚至可以坐在她腿上滑下去。安吉非常放松友好,让我们的儿子很放松。总而言之,这是两次非常棒的经历!在大本营,我们得到了非常周到的照顾!