点评:Roliga bassänger och rutchkanor, även om jag hade en väldigt obehaglig waterboardingupplevelse i Black river. Jag hade kollat priset långt innan eftersom detta var en present. Jag hade räknat med 149 kr/person men det kostade 249 kr/person eftersom det var påsklov.
Vi bokade tid från 15-20 (billigare) och räknade med att kunna bada till 20, men vi var tvungna att gå upp 19.30. Jag hade sett fram emot bastun hela dagen, men den var helt kall vid 19.30 när vi gick upp. Det minsta man kan begära om man betalat till 20.00 är väl att man ska kunna basta till dess.
Jag var där med två 11-åriga flickor. De tyckte att det var mycket obehagligt att det var många pojkar i ungefär samma ålder inne i damernas dusch och omklädningsrum. Det borde finnas en åldersgräns, eller ett särskilt utrymme för föräldrar med barn av motsatt kön.
Det var väldigt högljutt överallt, det hade varit skönt om det funnits en tyst/lugn bassäng där man kunde vila från allt oväsen.
Det kändes lite otryggt att endast en rutchkana var bemannad och det fanns lite personal i området.
Vi hade sett fram emot VR-glasögonen, men dem kunde man bara hyra fram till 12.00 vilket var en besvikelse.
Matutbudet var trist, men billigt. Inga problem att få extra pannkaka för 15 kr dock. Svårt att äta med träbestick i pappförpackning. Golven var mycket hala i korridorer och omklädningsrum vilket tyder på dålig bortstädning av hudfet mm. Annars ok rent.
Absolut värt ett besök, men det blir inte varje år.
翻译:泳池和滑梯都很有趣,不过我在黑河水上乐园的“水刑”体验非常糟糕。因为这是别人送的礼物,所以我提前查好了价格。我原本以为是每人149瑞典克朗,但因为是复活节假期,所以价格涨到了每人249瑞典克朗。
我们预约了下午3点到晚上8点(比较便宜),原本以为可以游到晚上8点,结果晚上7点半就得起床。我一整天都盼着去蒸桑拿,结果晚上7点半起床的时候桑拿房里冷得要命。既然付了晚上8点的钱,至少也应该可以蒸到8点吧。
我和两个11岁的女孩一起去的。她们觉得很不舒服,因为女淋浴间和更衣室里有很多和她们年龄相仿的男孩。应该设置年龄限制,或者专门为带异性孩子的家长设立一个区域。
到处都很吵闹,要是能有个安静的泳池让人休息一下就好了。
只有一个滑梯有人看管,而且周围工作人员很少,感觉有点不安全。
我们一直很期待VR眼镜,但是只能租到中午12点,有点失望。
食物种类不多,不过价格便宜。加15瑞典克朗就能得到一块煎饼,这点没问题。用纸板包装的木制餐具吃饭不太方便。走廊和更衣室的地板很滑,说明清洁工作做得不好,没有清除皮肤油脂之类的东西。其他地方还算干净。
绝对值得一去,但不会每年都去。