点评:Een fantastische zeilervaring met Blue Watersailing
Van 6 tot 13 augustus heb ik meegezeild met Blue Watersailing vanuit Kos. Wat een geweldige ervaring!
De eerste week had ik mij ingeschreven voor de West-Dodekanesos. Ik dacht nog: jammer dat ik dan niet op Patmos kom. Maar zoals dat op zee gaat, bepaal je niet alles zelf: de wind bracht ons juist langs de noordelijke eilanden, waaronder Patmos. Een mooie verrassing!
Onder de deskundige en rustige begeleiding van schipper Bartje zeilden we, waar mogelijk, hoog aan de wind. Ik merkte dat Bartje de boot met enorm veel kennis, ervaring en vooral rust in de hand had. Dat gaf vertrouwen en maakte het zeilen heerlijk ontspannen.
Lizette zorgde ondertussen voor overheerlijke ontbijten en lunches. Wat is er mooier dan na een paar uur zeilen voor anker te gaan in een prachtige baai, aan boord te lunchen en daarna zo de kristalheldere, azuurblauwe zee in te duiken?
’s Avonds gingen we met elkaar aan wal om te eten in een gezellig stadje. Twee keer bleven we in een baai voor anker en hadden we een BBQ aan boord. En dan die avonden… Ik viel regelmatig op het dek in slaap terwijl ik naar de sterren lag te kijken. Alleen de temperatuur in de kooi was in augustus soms nét iets te enthousiast aanwezig. 😉
Het was een fantastische week waarin we prachtige zeeën hebben bezeild, mooie eilanden hebben aangedaan en vooral ontzettend veel hebben genoten.
Organisatie: 10
Beleving: 10
Blue Watersailing heeft mij een heerlijke, avontuurlijke en ontspannen zeilervaring gegeven. Ik kijk met heel veel plezier terug op deze twee weken!
翻译:一次与Blue Watersailing共度的绝佳帆船体验
8月6日至13日,我随Blue Watersailing从科斯岛出发进行帆船之旅。真是一次美妙的体验!
第一周我报名参加了西南多德卡尼斯群岛之旅。当时我还想:可惜这样就去不了帕特莫斯岛了。不过正如海上航行所常有的那样,并非一切都能由自己掌控:风向恰好把我们带到了包括帕特莫斯在内的北部岛屿。真是个美好的惊喜!
在船长Bartje专业而沉稳的带领下,我们扬帆航行。只要条件允许,我们就会逆风航行。我注意到巴特以极其丰富的知识、经验,尤其是沉稳的心态来操控船只。这让人充满信心,也让航海变得无比轻松惬意。
与此同时,莉泽特则准备了美味可口的早餐和午餐。还有什么比在航行数小时后,在美丽的海湾抛锚停泊、在船上享用午餐,随后跳入那清澈见底、湛蓝如宝石的海水中更惬意的呢?
晚上,我们一同上岸,在一个温馨的小镇上用餐。我们两次在海湾中抛锚停泊,并在船上举办了烧烤派对。还有那些夜晚……我常常躺在甲板上望着星空,不知不觉就睡着了。不过八月份时,船舱里的温度有时确实有点高得过头了。😉
那是极其美好的一周,我们航行在美丽的海洋上,造访了众多迷人的岛屿,最重要的是,我们尽情享受了整个过程。
组织安排:10分