点评:Wij hebben acht dagen rondgereisd door Sri Lanka met onze lokale chauffeur Janaka, vanaf onze start in Trincomalee. Vanaf het eerste moment viel op hoe professioneel hij is. Hij rijdt veilig en rustig, kent de wegen uitstekend en spreekt prima Engels.
Janaka weet ontzettend veel over zijn land. Zo vertelde hij ons precies in welk park bij Sigiriya we de grootste kans hadden om olifanten te zien — en bracht hij ons daarheen, wat uiteindelijk een geweldige ervaring werd. Tijdens de hele reis was hij bereid om ons een mooie dag te bezorgen. Hij beantwoordde al onze vragen en gaf bij de belangrijkste bezienswaardigheden extra achtergrondinformatie.
Elke dag leerde hij ons een nieuw Singalees woord, wat de reis nog leuker maakte. Daarnaast kwam hij regelmatig met slimme en verrassende suggesties die perfect aansloten op onze plannen.
Janaka is vriendelijk, relaxed en heeft gevoel voor humor. Dankzij hem hebben wij Sri Lanka op een fijne, veilige en authentieke manier kunnen ervaren.
Een absolute aanrader voor iedereen die het land wil ontdekken met een betrouwbare en betrokken chauffeur.
翻译:我们从亭可马里出发,与当地司机贾纳卡一起在斯里兰卡进行了为期八天的旅行。从一开始,我们就注意到他的专业素养。他驾驶稳健沉稳,对路况了如指掌,而且英语说得非常流利。
贾纳卡对他的国家了如指掌。例如,他准确地告诉我们锡吉里耶附近哪个公园最有可能看到大象——并带我们去了那里,最终这真是一次难忘的体验。在整个旅程中,他都尽心尽力确保我们每天都过得愉快。他耐心解答我们提出的所有问题,并为我们讲解主要景点的背景知识。
他每天都教我们一个新的僧伽罗语单词,这让我们的旅程更加精彩。此外,他经常提出一些巧妙而又出人意料的建议,这些建议与我们的行程安排完美契合。
贾纳卡友善、随和,而且很有幽默感。多亏了他,我们才能以一种愉快、安全且地道的方式体验斯里兰卡。