点评:We werden herkend toen we buiten aan het wachten waren voor “the best Guinness in town”. Meteen konden we naar binnen en kregen we een warm welkom. Het was echt een heel fijn weerzien; dank je, Stefan, dank je, Rama.
De wifi is prima, de bediening kan niet beter. Dank je, Rama.
We hebben heerlijke Guinness gedronken. Voor het eten kozen we chicken wings en shepherd’s pie. Die laatste had een romige aardappelpuree en verse groenten met nog wat bite. Mijn favoriet.
De pub heeft gezellige nisjes waar kleine gezelschappen echt even met elkaar kunnen zijn. Het doet me denken aan de Temple Bar-area in Dublin, waar sommige pubs ook zulke intieme zitjes hebben. Echt een pluspunt.
De pub is schoon en stofvrij. Roken doe je buiten.
De muziek staat niet te hard, dus je kunt gewoon met elkaar praten, waar je tenslotte voor naar een pub komt. Stefan (de eigenaar) snapt dat.
De volgende dag zijn we alweer teruggegaan. Dat zegt genoeg.
Weer heerlijke Guinness. Ze waren bezig met het opbouwen van een groot terras. Het meest bijzondere: er kwam een groep van acht jonge mannen binnen die samen wilden “feesten”. Er werden langwerpige tafeltapjes neergezet, zodat ze zelf Hophouse, Guinness of een ander bier konden tappen. Inhoud: 2× pitcher, dus 3 liter. Geweldig om te zien en wij zijn een kijk-ervaring rijker.
Ik ben zuinig met grote complimenten, maar hier is het verdiend: Team Limerick, bedankt voor de geweldige ervaring. We komen op 26 en 27 juni 2026 terug om het jubileum van de pub te vieren. Die lange reis uit België is het waard.
翻译:我们在外面等“城里最好的吉尼斯黑啤”时被人认了出来。我们立刻被允许进去,受到了热情的欢迎。这真是一次美好的重逢;谢谢Stefan,谢谢Rama。
Wi-Fi信号很好,服务也无可挑剔。谢谢Rama。
我们喝了美味的吉尼斯黑啤。晚餐我们点了鸡翅和牧羊人派。牧羊人派里有绵软的土豆泥和新鲜爽口的蔬菜。这是我的最爱。
酒吧里有一些舒适的小隔间,适合三五好友小聚。这让我想起了都柏林的圣殿酒吧区,那里的一些酒吧也有类似的私密座位区。这真是个加分项。
酒吧干净整洁,一尘不染。吸烟区在室外。
音乐音量适中,可以和朋友们轻松交谈,毕竟,来酒吧不就是为了聊天吗?老板Stefan很明白这一点。
第二天我们又去了。这足以说明一切。
美味的吉尼斯黑啤再次让我们大饱口福。他们正忙着搭建一个宽敞的露台。最令人印象深刻的是:一群八个年轻人进来,想聚在一起“开派对”。他们架起了长桌式的啤酒龙头,可以自己畅饮Hophouse、吉尼斯或其他啤酒。容量:两扎,也就是3升。看着他们喝啤酒真是赏心悦目,我们也因此收获了一次难忘的观酒体验。
我很少夸奖别人,但这次他们绝对值得:利默里克团队,感谢你们带来的精彩体验。我们将于2026年6月26日和27日再次光临,庆祝酒吧的周年纪念。从比利时远道而来,绝对值得。