点评:We verbleven in hotel Rozemarin en deden vandaaruit de wandeling naar de grot met onze dochter van 10 j. Best doenbaar mits goeie wandelschoenen. We kregen ook een zaklamp van het hotel ter beschikking , welke je zeker nodig hebt in de grot om alles te kunnen bewonderen.
Na het bezoek aan de grot, zijn we het"Pad" verder gevolgd naar de rivier. Dit was een heel pittige wandeling. Het lijkt eerder een touwenparcour waarlangs je moet afdalen. Maar kom, we hebben het gehaald. Beneden aan de rivier was er een wilde hond die ons uit de canyon geleid heeft,waardoor we dus niet meer terug dezelfde weg omhoog moesten. We doopten hem tot Luca. Het zou leuk zijn mochten mensen hem ook als gids krijgen.
Volgens de eigenaar van het hotel zijn er zo 4 wilde honden in de buurt die de toeristen begeleiden.
Ter bedanking kochten verder in de shop een lekkere worst voor onze vriend Luca. :-)
翻译:我们下榻在Rozemarin酒店,然后从那里带着10岁的女儿徒步前往岩洞。只要穿着合适的徒步鞋,这段路程还是可以完成的。酒店还为我们提供了手电筒,在岩洞中欣赏各种景观时手电筒绝对必不可少。
参观完岩洞后,我们沿着“小径”继续前行直至河边。这是一段相当艰难的徒步旅程。这条路看起来更像是一条需要顺着绳索下降的障碍训练线路。不过,我们最终还是顺利完成了。在河谷下方有一只野狗,它带我们走出了峡谷,因此我们不必再原路返回。我们给它取名为卢卡。如果其他游客也能有它来当向导,那就太好了。
据旅馆老板说,附近大约有4只野狗专门为游客引路。
为了答谢它,我们还在商店里给我们的朋友卢卡买了一条美味的香肠。:-)