点评:Vi var ett helt släktsällskap som tillbringade ett par timmar i Apladalen en solig sommardag. Här finns gott om grönska, historiska hus och en kaffestuga – en trevlig miljö för en promenad och några lugna timmar tillsammans.
Under vårt besök hade Värnamo kommun ordnat en digital skattjakt i Apladalen, något som genast fångade de yngres intresse. De kastade sig in i jakten och letade intensivt bland buskar, stigar och vad som stundtals verkade vara flera parallella universum.
Efter allt letande kom den stora belöningen: en godisklubba och några godisbitar. Timlönen för att leta digitala skatter var kanske inte den bästa, men humöret var på topp och skattjakten blev en rolig del av besöket.
Sammantaget blev det några riktigt trevliga timmar i Apladalen – en fin plats för en promenad, lite historia och en annorlunda aktivitet.
翻译:在一个阳光明媚的夏日,我们一大家子人在阿普拉达伦度过了几个小时。这里绿意盎然,有充满历史气息的房屋,还有一家咖啡馆——是个适合散步以及共度宁静时光的好地方。
我们到访期间,韦尔纳莫市政府在阿普拉达伦举办了一场数字化寻宝活动,立刻吸引了孩子们的浓厚兴趣。他们全身心投入其中,在灌木丛、小径间仔细搜寻,有时仿佛置身于好几个平行宇宙之中。经过一番搜寻后,丰厚的奖励终于到手:一根糖果棒和几颗糖果。虽然寻找数字宝藏的时薪或许不算高,但大家的心情都极佳,寻宝也成了这次游玩中有趣的一环。
总的来说,我们在苹果谷度过了几个非常愉快的小时——这是个适合散步、了解一点历史并体验独特活动的好地方。