点评:Jag vill dela med mig av vår familjs personliga erfarenhet av skidskolan i Säfsen. Enligt kursbeskrivningen för grupp "Svängare" ska fokus ligga på trygghet i blå backar. Trots detta tog instruktören barnen till branta röda och svarta nedfarter som de inte alls var mogna för.
Resultatet: Onödiga fall och barn som efter denna upplevelse blivit rädda för att åka skidor.
Hantering från ledningen:
Företaget har offentligt svarat att händelsen ligger "långt ifrån den trygghet och pedagogik" de strävar efter (se bifogad bild). Samtidigt har mina direkta meddelanden lämnats utan svar i flera dagar trots att de är lästa (se bild med tidstämpel). Att internt kalla situationen för en "utmaning" när det handlar om barns säkerhet är för mig oacceptabelt.
Mitt agerande:
Efter samråd med Hallå Konsument har jag nu gått vidare med en officiell anmälan till Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Även SLAO har informerats om händelsen.
Värt att notera om filtrering:
Jag har dokumenterat att saklig kritik döljs eller filtreras bort. För att få en mer rättvisande bild av vad kunder faktiskt tycker, rekommenderar jag att man ändrar inställningen under inlägg från "Mest relevanta" till "Alla kommentarer". Annars visas främst den polerade bild som företaget väljer att lyfta fram.
翻译:我想分享一下我们一家在萨夫森滑雪学校的亲身经历。根据“Svängare”课程的介绍,重点应该是蓝道安全。然而,教练却带孩子们去了他们根本不具备能力的陡峭红道和黑道。
结果:孩子们摔倒了,而且这次经历让他们对滑雪产生了恐惧。
管理层的处理方式:
公司公开回应称,这起事件“与他们所追求的安全和教学理念相去甚远”(见附图)。与此同时,尽管我的私信已被阅读,但几天来却无人回复(见带时间戳的图片)。在涉及儿童安全的问题上,公司内部将这种情况称为“挑战”,这是我无法接受的。
我的行动:
在咨询了Hallå Konsument公司后,我已向瑞典消费者投诉委员会(ARN)提交了正式投诉。SLAO公司也已获悉此事。
关于过滤的说明:
我已经记录到,客观的批评意见会被隐藏或过滤掉。为了更准确地了解客户的真实想法,我建议将帖子设置从“最相关”更改为“所有评论”。否则,公司精心包装的形象将成为主要焦点。