点评:op 24-05-2026 een bezoek gebracht aan de Tuinen van Appeltern. Gewoon omdat we er langskwamen tijdens onze fietstocht.
Kaartjes gekocht met 25% korting via de postcodeloterij (€13.95 pp)
bij binnenkomst was de dame aan de kassa heel vriendelijk, en legde ons netjes uit hoe we de hoofdroute moesten lopen en we kregen een kaartje mee.
toen we buiten kwamen om de route te starten is er direct al onduidelijkheid door een groot bord die je naar links dirigeert. Wij hielden dit bord aan en gingen door een poort die achter pons dichtsloeg en vanaf die kant niet meer open kon zonder je arm door de tralies te steken. Mijn man wilde dit doen, direct kwam er een dame naar buiten om te melden dat dit niet de bedoeling was, na uitleg dat we verkeerd waren gelopen werd ons duidelijk gemaakt dat we maar om moesten lopen door de shop en via de receptie opnieuw moesten beginnen.
Het was voor deze dame een kleine moeite geweest om de poort even voor ons open te doen!! dan waren we ons bezoek een stuk positiever begonnen.
Tuinen zijn verder mooi en je kan er een hoop inspiratie op doen voor als je je tuin wilt aanpakken
翻译:2026年5月24日,我们顺道去了阿佩尔特恩花园。纯粹是因为骑车路过。
我们通过邮编彩票(Postcode Lottery)购买了门票,享受了25%的折扣(每人13.95欧元)。
进入花园后,售票处的女士非常友好,礼貌地向我们解释了主要游览路线,并给了我们一张地图。
当我们走到外面准备开始游览时,却被一个指向左侧的大指示牌搞得一头雾水。我们跟着指示牌走了,穿过一道门,门在我们身后砰地一声关上了,而且从那边根本打不开,除非把胳膊伸进栅栏里。我丈夫想这么做,但一位女士立刻出来告诉我们这是不允许的。我们解释说走错了方向后,她才告诉我们应该绕到商店里,然后从接待处重新开始。
这位女士只要帮我们开一下门就行了!那样的话,我们的游览体验就会好得多。此外,花园很美,如果你想打造自己的花园,可以从中获得很多灵感。