点评:Ik vind het een heerlijk park om naar toe te gaan, echter sinds kort heb ik een rolstoel nodig en blijkt het erg rolstoel onvriendelijk te zijn. Bij veel dingen kun je niet komen, een rolstoel of scootmobiel kun je niet reserveren alleen op de gok, ik kan toch geen gok nemen met of zonder, mensen hebben dat nodig. Toen wilden wij wat eten, waren alle tafeltjes geclaimd voor scholen, overal rugzakken op de tafels. Toen ik vroeg of zij een tafeltje konden krijgen, vroeg de medewerker aan zijn collega of die ook voor gewone gasten waren. Eind van het verhaal hebben we zelf de rugzakken verwijderd, ik ben slecht ter been en had een gehandicapte zoon bij mij, heel raar dat scholen alles bezet mogen houden. Wat wij ook bijzonder vonden dat heel veel attracties pas een uur later open gingen of het niet goed deden. Laten we ervan uit gaan dat dit toeval was.
翻译:我觉得这个公园很漂亮,值得一游;然而,我最近需要用到轮椅,结果发现这里对轮椅使用者非常不友好。很多地方轮椅都无法使用,而且轮椅或电动代步车也不能预约——只能碰运气。无论有没有轮椅,我都不能冒险;因为其他人需要轮椅。后来,我们想吃点东西,结果发现所有的桌子都被学校占了,桌子上到处都是书包。我问他们能不能也占一张桌子,店员问他的同事这些桌子是不是也留给普通游客的。最后,我们只好自己把书包搬走。我行动不便,而且带着一个残疾儿子;学校可以占用所有座位,这实在令人费解。我们还发现很多景点都晚了一个小时开放,或者根本就没正常运作,这也很奇怪。姑且认为这只是巧合吧。