点评:Vandaag ben ik samen met een vriendin naar Thermen R geweest. We gaan regelmatig naar wellnesscentra en deze stond al een tijdje op ons lijstje.
De sauna’s zijn echt dik in orde, met heel veel keuze. Vooral de kelo-sauna (opgietsessies) en de himalayazoutsauna vonden wij top! Echt een meerwaarde.
Alles was netjes onderhouden. Hier en daar merk je wel dat sommige details wat gedateerd zijn maar dat stoorde ons niet. (Vooral op het verdiep van de kleedkamers dus niet echt storend).
Het was bovendien redelijk rustig, wat wij persoonlijk heel aangenaam vonden. Ook de parking is een pluspunt: voldoende plaatsen en netjes aangelegd.
Het eten was lekker en bovendien schappelijk geprijsd, wat altijd mooi meegenomen is. En het personeel was vriendelijk!
Een klein puntje dat misschien nog beter kan: na de opgietsessies zou een stukje fruit een leuke extra zijn. Ik zou daar gerust een paar euro extra voor betalen, al begrijp ik dat dit praktisch niet altijd eenvoudig is.
Wij komen in de zomer zeker nog eens terug om ook van de strandzone te genieten!
翻译:今天我和朋友去了Thermen R。我们经常去水疗中心,这家早就在我们的愿望清单上了。
这里的桑拿房真的非常棒,选择也很多。我们尤其喜欢Kelo桑拿(能量疗法)和喜马拉雅盐桑拿!它们真的物超所值。