点评:Mijn naam is Hilde en samen met mijn man hebben we deelgenomen aan deze prachtige kookworkshop tijdens onze vakantie op Kreta. We komen oorspronkelijk uit België en waren op zoek naar een authentieke ervaring buiten de toeristische activiteiten. Vanaf het moment dat we aankwamen voelden we ons welkom alsof we deel uitmaakten van de familie. Stamatia deelde niet alleen heerlijke traditionele recepten maar ook verhalen over het Kretenzische leven, de cultuur en de lokale gebruiken. Het koken, de kaasbereidingen en de olijfolieproeverij waren bijzonder interessant en leerzaam. Het hoogtepunt was zonder twijfel samen genieten van de maaltijd die we zelf hadden bereid vergezeld van lokale wijn en warme gastvrijheid. Dit was veel meer dan een kookles het was een unieke culturele ervaring die ons dichter bij het echte Kreta bracht. Wij raden deze activiteit van harte aan aan iedereen die de authentieke smaken en gastvrijheid van Kreta wil ontdekken. Bedankt Stamatia voor een onvergetelijke dag.
翻译:我叫希尔德,我和丈夫在克里特岛度假期间参加了这个精彩的烹饪工作坊。我们来自比利时,一直想体验一些远离喧嚣的旅游活动,感受一下地道的克里特风情。从我们抵达的那一刻起,就感受到了主人的热情款待,仿佛置身于一个大家庭之中。斯塔玛蒂亚不仅分享了美味的传统食谱,还讲述了克里特岛的生活、文化和风俗。烹饪、奶酪制作和橄榄油品鉴环节尤其有趣且富有教育意义。最令人难忘的莫过于享用我们亲手烹制的佳肴,佐以当地美酒,感受主人的热情款待。这不仅仅是一堂烹饪课,更是一次独特的文化体验,让我们更加贴近真正的克里特岛。我们强烈推荐所有想要探索克里特岛地道风味和热情好客之道的人们参加这个活动。感谢斯塔玛蒂亚,为我们带来如此难忘的一天。