点评:Dato: 3. september 2026
Flot område, men vandreturen er langt mere krævende end beskrevet
Området omkring Setti Fatma og Atlasbjergene er smukt, og guiden var venlig og forsøgte at hjælpe gruppen. Men selve vandreturen var efter min mening langt mere krævende og ubehagelig, end turbeskrivelsen giver indtryk af. (Skal siges at jeg åbenbart har højdeskræk)
Ruten foregår flere steder på stejle og smalle bjergstier med løse små sten og betydelige fald ved siden af stien. Nogle steder var stien måske omkring en meter bred, og man skulle koncentrere sig meget om hvert eneste skridt. Det føltes ikke som en almindelig turistvandring, men som reel bjergvandring i vanskeligt terræn.
Jeg synes især, at dette burde fremgå langt tydeligere af beskrivelsen. Det handler ikke kun om højdeskræk eller fysisk form. Selv personer uden højdeskræk bør vide på forhånd, at der er stejle, ujævne og til tider meget eksponerede passager.
En ældre deltager i vores gruppe havde det også meget dårligt under turen.
Jeg ville derfor anbefale, at arrangøren tydeligt oplyser om terrænets sværhedsgrad, smalle stier, løse sten og højdeforskelle, så gæsterne kan vurdere på forhånd, om turen passer til dem.
Smuk destination, men vandreturen bør beskrives langt mere præcist.
翻译:日期:2026年9月3日
风景不错,但徒步路线远比描述中要艰难得多
塞蒂法特玛及其周边的阿特拉斯山脉区域十分美丽,导游也很友善,尽力帮助团队。不过在我看来,实际的徒步过程远比行程描述中显得艰难且令人不适。(需要说明的是,我显然有恐高症)
路线上有多处路段为陡峭且狭窄的山间小径,遍布着松动的小石块,路边还有很深的陡坡。有些地方的路径大概只有一米宽,人们必须全神贯注于每一步。这感觉并不像一次普通的观光徒步,而更像是一次在复杂地形中的真正的登山活动。
我觉得这一点尤其应该在描述中更明确地体现出来。这并不仅仅涉及恐高症或体能状况。即便是没有恐高症的人,也应当事先知道路上有陡峭、崎岖且有时极其险要的路段。我们团队中有一位年纪较大的成员在徒步过程中也感觉非常不适。
因此,我建议主办方应明确说明地形的难度、狭窄的小径、松动的石块以及高差情况,这样游客就能事先判断这条路线是否适合自己。
目的地很美,但徒步路线应该描述得更加准确才对。