点评:Via de Smaakverkenners zijn mijn partner en ik bij Florijn terecht gekomen. Hier werden wij zeer vriendelijk ontvangen door een medewerkster. Bij Florijn heb ik samen met mijn partner heerlijk geluncht en genoten van een bierproeverij en nog een speciaalbier die wij bij de proeverij hebben geproefd.
De dame kon ons veel vertellen over de bieren die in hun eigen brouwerij worden gemaakt. Omdat het nu rustig was in de brouwerij mochten wij hier ook een kijkje achter de schermen nemen. Dit was niet gepland maar een leuk en spontaan voorstel van deze zelfde medewerkster. In de brouwerij werden wij ontvangen door een zeer vriendelijke en bovenal enthousiaste en bedreven brouwer. Hij wist ons veel te vertellen over de bieren en liet ons ook een nieuw bokbiertje proeven. Na de tour kwam deze beste man nog bij ons aan tafel om ons als klankbord te gebruiken voor een bestaande biersoort.
Al met al onwijs leuk en zij snappen wat hospitality is!
翻译:通过“Smaakverkenners”活动,我和伴侣得以来到Florijn。在那里,我们受到了一位女工作人员的热情接待。在Florijn,我和伴侣享用了美味的午餐,还体验了啤酒品鉴会,并品尝了品鉴会上提供的精酿啤酒。
那位女士向我们详细介绍了他们自家酒厂酿造的各种啤酒。由于当时酒厂里人不太多,我们还得以参观了酒厂的幕后区域。这原本不在计划之内,却是这位女同事提出的一个有趣又即兴的建议。在酿酒厂里,我们受到了一位极其友善、热情且技艺精湛的酿酒师的接待。他向我们介绍了很多关于啤酒的知识,还让我们品尝了一款新推出的博克啤酒。参观结束后,这位好人还来到我们的桌旁,把我们当作现有啤酒品种的反馈对象。
总的来说,体验非常棒,他们真正懂得什么是待客之道!