点评:Wat een heerlijk weekend hebben wij met ons gezin gehad! Alle drie hebben ze zich uitstekend vermaakt. ( 9, 5 en bijna 2 jaar) We werden warm ontvangen door Karin en Dennis.
Het veld trok ons vooraf al heel erg aan omdat het zo overzichtelijk is met leuke speeltoestellen. Dus ook de jongste kon zich heerlijk vermaken in de zandbak terwijl wij goed zicht op hem hadden vanuit onze veranda. De middelste vermaakte zich uitstekend op het duikelrek, trampoline en de skelters en had al snel vriendinnetjes. Onze oudste zoon (paardenliefhebber) heeft echt een droomvakantie gehad! Lekker knuffelen, borstelen, wandelen, rijden en zelfs met de pony naar het veldje! Boerin Karin is enthousiast en denkt met je mee. Zaterdagavond kwam Dennis het kampvuur aanmaken en smulden de kids van de marshmallows. Ten slotte konden onze dierenliefhebbers zich ook uitstekend vermaken tussen alle diertjes. Wat hebben ze genoten van de lieve speelse hond, de knuffelpoezen, de alpaca's en niet te vergeten de kittens! Superbedankt Karin en Dennis en alle lieve andere behulpzame dames! En tot de volgende keer!
翻译:我们一家人度过了一个多么美好的周末啊!三个孩子都玩得非常开心(分别是9岁、5岁和快2岁)。卡琳和丹尼斯热情地接待了我们。
这片场地事先就吸引了我们,因为它规划得井井有条,还有各种有趣的游乐设施。即使是最小的孩子也能在沙坑里玩得不亦乐乎,而我们则可以在阳台上看着他玩耍。老二在单杠、蹦床和卡丁车上玩得不亦乐乎,很快就交到了新朋友。我们的大儿子(一个爱马之人)简直度过了一个梦幻般的假期!他拥抱马儿、给马梳毛、散步、骑马,甚至还把小马牵到田里去玩!农场主卡琳热情好客,乐于助人。周六晚上,丹尼斯来生篝火,孩子们烤棉花糖吃得津津有味。最后,我们家的小动物爱好者们也和各种动物玩得非常开心。他们玩得多么开心啊,可爱的狗狗、毛茸茸的猫咪、羊驼,还有萌萌的小猫咪!非常感谢Karin、Dennis以及所有其他热情友好的女士们!期待下次再见!