点评:Tiszta szívből ajánlom mindenkinek Kása Gyula túráit! A Kruger Nemzeti Parkban tett szafari és a Blyde River Canyon-túra során az első pillanattól az utolsóig mindent mesterien megszervezett, nekünk tényleg semmi más dolunk nem volt, mint átadni magunkat az utazás örömének.
Lenyűgöző volt az a rengeteg tudás és az a hihetetlen szenvedély, amivel mesélt nekünk. Legyen szó a vadállatok viselkedéséről, a természet csodáiról vagy Afrika történetéről, egyetlen pillanatra sem hagytuk abba az odafigyelést. Feszülten, lélegzetvisszafojtva hallgattuk minden szavát, mert olyan sokrétű és izgalmas betekintést adott, amit semmilyen útikönyvből nem lehetne megtanulni.
Ha valaki nemcsak egy profi idegenvezetőt, hanem egy igazi élményfelelőst keres Afrikában, nála jobb kezekben nem is lehetne. Nagyon köszönünk mindent Gyula, felejthetetlen út volt!
翻译:我真心向所有人推荐尤拉·卡萨的旅游服务!在克鲁格国家公园的野生动物观赏之旅以及布莱德河峡谷的徒步旅行中,从始至终一切都被他安排得井然有序,我们真的只需全身心享受这次旅程的乐趣即可。
他向我们讲述时展现出的渊博知识与难以置信的热情真是令人着迷。无论是关于野生动物的习性、大自然的奇迹,还是非洲的历史,他都讲得绘声绘色。我们一刻也没有放松警惕。我们屏息凝神地聆听着他的每一句话,因为他提供了极为丰富且引人入胜的见解,这些是任何旅游指南中都学不到的。
倘若有人在非洲寻找的不仅仅是专业的导游,更是一位能带来真正体验的人,那么没有比他更合适的选择了。尤拉,非常感谢你,这次旅程真是令人难忘!