点评:Normal ücreti 12 Euro olan Verona kartınız var ise ücretsiz olan müze. (Biz Verona’da iki gece konaklayacağımız için 48 saatlik Verona kartı aldık. Ücreti kişi başı 32 Euroydu. Verona kart ile ücretsiz girebileceğiniz yerlerin listesini size veriyorlar. Eğer güzel bir şekilde plan yaparak tüm bölgeleri gezerseniz fiyat olarak tek tek girmekten daha avantajlı oluyor. Ayrıca bazı bölgelerde kartınız olduğu için bilet sırasına girmiyorsunuz) İçeride yaklaşık 2 saat kadar vakit geçireceksiniz. Fakat özellikle yazın içerideki vantilatörler işe yaramıyor ve klima yok. Bu sebeple bazı kısımları sıcak olduğu için atlama ihtimaliniz var. Fakat kalenin muhteşem manzara eşliğinde fotoğraf çekebilirsiniz. Kalenin üst taraflarını da çıkabiliyorsunuz orada hem Adige nehri hem de köprü gözüküyor, hatta ufak da olsa şehri yukarıdan görmüş oluyorsunuz. Vera kartınız yoksa bile 12 Euro vererek buraya kesinlikle girmelisiniz. Pazartesi günleri kapalı. Diğer günlerde son giriş saat 17:15’te.
翻译:如果您拥有正常价格为12欧元的维罗纳卡,就可以免费进入这座博物馆。(由于我们要在维罗纳停留两晚,所以购买了48小时有效的维罗纳卡。费用是每人32欧元。他们会提供一份持维罗纳卡可免费进入的景点清单。只要规划得当并游览所有景点,其性价比确实要高于单独购票。另外,在某些景点,即便没有卡也无需排队购票。)您大概会在馆内停留2小时左右。不过,尤其在夏天,城堡内的风扇根本不起作用,也没有空调。因此,由于某些区域比较热,您可能会跳过那些地方。但您依然可以借助城堡壮丽的景色来拍照。您还可以登上城堡的上层,在那里既能看到阿迪格河和桥梁,甚至还能从高处俯瞰整个城市。即使没有Vera卡,也绝对值得花12欧元进去参观。城堡周一闭馆,其他日期的最后入园时间为17点15分。