点评:5–11 Eylül 2026 tarihleri arasında Mustafa Bey ve ekibiyle unutamayacağımız çok güzel bir hafta geçirdik. Ekip olarak uzun uzun yüzmeyi ve su altını seyretmeyi çok seviyoruz. Kaptanımızın yüzmek ve gecelemek için seçtiği koyların her biri birbirinden güzeldi. Neredeyse her gece konakladığımız koyda tek tekneydik; sadece denizin ve doğanın sesini dinledik.
Fatma Hanım’ın yemeklerini de uzun süre unutamayacağız. Her öğün özenli, her yediğimiz birbirinden lezzetliydi.
Tüm ekip son derece kibar ve güler yüzlüydü. Hep yanımızdaydılar ama bir o kadar da yoktular; ihtiyacımız olduğunda hemen oradaydılar, diğer zamanlarda ise bize alan bıraktılar. Bu dengeyi çok güzel kurmuşlardı.
Denizi, sessiz koyları, güzel sofraları ve huzuruyla gerçekten unutulmaz bir mavi yolculuk oldu. Mustafa Bey, Fatma Hanım, Orhan ve küçük Yusuf a bu güzel hafta için çok teşekkür ederiz.
翻译:2026年9月5日至11日,我们与穆斯塔法先生及其团队共同度过了难忘而美好的一周。我们整个团队都格外喜欢长时间游泳以及观赏水下世界。船长为我们挑选的每一个适合游泳和过夜的海湾都美不胜收。几乎每晚我们都是独自一船停泊在湾中,只聆听着大海与大自然的声响。
法特玛女士烹制的美食也让我们终生难忘。每一餐都精心准备,每一道菜都美味无比。整个团队都极其礼貌且面带微笑。他们始终陪伴在我们身边,但又恰到好处地保持距离:需要他们时他们立刻出现,其他时候则给我们留出空间。他们很好地把握了这种平衡。
大海、宁静的海湾、丰盛的餐食以及那份宁静,共同造就了一次真正令人难忘的蓝色之旅。非常感谢穆斯塔法先生、法蒂玛女士、奥尔罕以及小尤素福为我们带来的这段美好时光。