点评:Vi, en familj med pappa och två döttrar 11 och 14 år besökte parken med stora förväntningar. Lillasyster ville inte klättra så hade bokar fotbollsgolf istället. Vi kom till banan efter en kort men vacker promenad. Fotbollsgolf ska ju vara uppbyggd som en golfbana med variation av svårighetsgrad och hinder . Fairway, ruff och green. Så funkar det inte här. Längden varierar om än inte jättemycket men f.ö är det ett eda stort område med ganska tråkigt gräs , hinder av sten och enkla trädhinder. Ingen egentlig skillnad på de olika avsnitten? Ingen green, ingen egetlig ruff. Inga sandbunkrar eller vattenhider. Dessutom väldigt dåligt utmärkt, mycket letande efter nästa hål och utslagsplats. Två av hålen är beläga inne i dunge / skogsparti , osynliga från föregående hål och ingen vägvisning eller felaktig dito.
En vacker och spännande park/skog men ingen fotbollsgolf värd namnet.
翻译:我们一家四口——爸爸和两个分别为11岁、14岁的女儿——怀着很高的期待来到了公园。小女儿不想攀岩,于是我们选择了足球高尔夫。经过一段短暂而美丽的步行后,我们到达了球场。足球高尔夫理应像普通高尔夫那样,设有不同难度等级和障碍物:球道、长草区和果岭。但这里并非如此。球场长度虽有变化,但幅度不大;总体而言,这是一片面积很大的区域,草地相当乏味,还有石块障碍以及简单的树木障碍。各个球洞之间其实没什么区别?没有果岭,也没有像样的长草区。没有沙坑或水障碍区。此外,标识非常糟糕,很难找到下一个球洞和发球区。有两个球洞位于密林/树林中,从前一个球洞根本看不到,也没有任何指引标志,或者标志有误。
这是一处美丽而充满趣味的公园/林地,但算不上是名副其实的定向越野高尔夫。