点评:Ό, τι χειρότερο έχω ζήσει σε κρουαζιέρα στην ζωή μου. Υποτίθεται θα κάναμε 4 ώρες συνολικά μπάνιο εγκρεμνους Πόρτο κατσίκι αφαλες και άτοκο και τελικά την μέρα που φτάσαμε εκεί μας ενημερώνουν οτι λόγω καιρού θα αλλάξει το πρόγραμμα δεν θα πάει εγκρεμνους και Πόρτο κατσίκι αλλά θα πάει σπηλιά Παπανικολή Μεγανήσι , Κιόνι και σε μια ερημική παραλία άλλη.. εν τέλει σπηλιά Παπανικολή και Μεγανήσι δεν είδαμε ποτέ ούτε άλλη ερημική παραλία. Επιπλέον η μεγάλη αποτυχία ήταν στην άτοκο. Μας είχαν ενημερώσει για μια ώρα γεμάτη και κάτσαμε ένα τέταρτο.. Χωρίς ενημέρωση πανω που βουτήξαμε μας σφύριξαν να φύγουμε και δεν κολύμπησαμε καθόλου και ο λόγος ήταν ότι είχε κόσμο. Συγνώμη δεν το περίμεναν ? Από την άλλη γτ μας άφησαν μιάμιση ώρα Κιόνι με νταλλα ήλιο και δεν μας πήγαν σε παραλία. Μου χάλασαν την διάθεση των διακοπών οι απατεώνες. Ζητούσαν και φιλοδώρημα στο τέλος. Αστείο. Επιπλέον αντί να γυρίσουμε 5.30 γυρίσαμε 4.58 όπως φαίνεται και στην φώτο που θα βάλω. Απαράδεκτο μακρυά για την ψυχική σας υγεία , τον χρόνο σας και τα λέφτα σας.
翻译:这是我一生中在游轮上经历过的最糟糕的事情。原本我们总共要花4个小时去参观埃克雷姆努斯、波尔托卡蒂基以及阿托科,可就在我们抵达的那天,他们通知我们说由于天气原因行程会有变动:我们不会去埃克雷姆努斯和波尔托卡蒂基,而是会去帕帕尼科利洞穴、梅加尼西岛、基奥尼以及另一片荒凉的海滩……结果我们既没看到帕帕尼科利洞穴和梅加尼西岛,也没见到其他什么荒凉的海滩。此外,最让人失望的还是阿托科这一站。他们事先告诉我们那个时段人很多,结果我们只坐了15分钟。当我们下水后,没有任何通知就吹哨让我们离开,我们根本没能游泳,原因就是人太多了。不好意思,他们没预料到这点吗?另一方面,他们让我们在冰冷的海水和烈日下待了一个半小时,却根本没带我们去海滩。这些骗子彻底毁了我的假期心情。最后他们还索要小费,真是可笑。另外,我们本该5点半回来,但实际上4点58分就回来了,从我即将上传的照片也能看出来。这对你的心理健康、时间以及金钱来说都是不可接受的。