点评:Dierenpark Amersfoort is leuk om met je vrienden heen te gaan je ziet verschillende dieren.
Aan het einde gingen we in een winkeltje met een vriendin en we stonden in de rij. Ik had afgerekend en mn vriendin stond naast me dus die ging ook meteen afrekenen. Dat vond mevrouw Karen achter mij niet zo leuk volgensmij.. Ze vond dat zij veeel eerder in de rij stond terwijl zij nog aan het beslissen was of ze een apen schrift wou kopen. afrekenen duurde letterlijk 10 seconde ik weet niet wat voor belangrijke date ze in haar agenda had staan maar goed ze vond dat we eigenwijs zijn. En toen we zeiden dat wij letterlijk voor haar staan gooide ze “ i dont care”. Volgensmij gaf de kassa medewerker ons gewoon gelijk maar isgoed zal wel aan de leeftijd liggen. Verder heb ik het wel leuk gehad maar geiriteerd aan het einde.
翻译:阿默斯福特动物园是个适合和朋友们一起去的地方,在那里可以看到各种各样的动物。
最后,我和一位朋友去了一家小商店,我们排起了队。我付完款后,我的朋友就站在我旁边,于是她也立刻去结账了。我觉得我身后的卡伦女士对此不太高兴……她觉得自己排队的时间比我们久得多,而那时她还在犹豫是否要买一本猴子主题的笔记本呢。结账真的只花了10秒钟。我不知道她的日程表上安排了什么重要的约会,不过她觉得我们很固执。当我们说我们就站在她面前时,她甩出一句“我不在乎”。我觉得收银员其实是同意我们的,不过也行吧,大概是年龄的原因吧。总的来说,我玩得挺开心的,只是最后有点恼火。