点评:Vi havde en overnatning i Camel Camp og efterfølgende “Dyrepasser for en dag” dagen efter.
Først det positive:
Dyrepasser for en dag var en god oplevelse. Vores guide Lukas var utroligt vidende og god til at fortælle og aktivere os alle. Når vi var “for hurtige”, fandt han bl.a. hurtigt på noget mere, vi kunne lave. Det er her de fleste af stjernerne ligger.
Overnatningen i hytten ved kamelerne var god. Sengene var fine og indretningen hyggelig. Desværre var der ingen dyr, da de var gået i stald, og en abe vækkede os med skrig fra kl. 5, men det kan jo ikke kontrolleres, når de lever frit.
Grillpakken var af god kvalitet med mange valgmuligheder, og grill- samt kølefaciliteter ganske ok. Der var rent og pænt alle vegne.
Det knapt så positive:
Det var utroligt sparsomt med information på forhånd. Vi fik en ordrebekræftelse - intet andet. Aftenaktiviteter fik vi f.eks. først noget at vide om ved tjek in som ligger MEGET skarpt 15-15.15. Vi var derfor noget tilbageholdende med at udnytte den tidlige indgang, i fald vi ville opleve de samme ting om aftenen eller dagen efter. Jeg ringede flere gange på forhånd for at finde ud af mere om nøgleudlevering, mulighed for madopbevaring, programmet mv. Ting som sagtens, og med fordel, kunne være oplyst i ordrebekræftelsen eller en mail.
Vi havde booket til 4 voksne, men dyrepasseren til “Dyrepasser for en dag” ved ikke på forhånd, hvem der kommer. Det virker underligt, at de ikke er interesseret i den oplysning, for der er da væsentligt forskel på at have 4 voksne og 4 børn på 5 år f.eks. Ved ankomst fik vi at vide, at det ikke var sikkert, vi alle kunne deltage i det hele - til den pris burde det ikke være et issue. Alle har betalt - alle deltager. Lukas formåede dog at få aktiveret os alle, så all good.
Det var en skuffelse, at vi ikke måtte tage billeder af oplevelsen med at være “behind the scenes” og ikke fik mulighed for f.eks. at klappe girafferne el.lign. Havde nok også forventet at få lov at være med til at fodre nogle af de store dyr.
Som mange parker, er priserne på mad og drikke høje. 30kr for vand, 130kr for pizza, 56kr for en “færdig” vaffelis i papir.
Overnatning og “Dyrepasser for en dag” var en gave, men vi kan se, det er ekstremt dyrt. Måske skulle man overveje lavere priser og få flere besøgende.
翻译:我们在骆驼营地住了一晚,第二天则参加了“一日动物照料员”活动。
先说优点:
“一日动物照料员”是一次很棒的体验。我们的导游卢卡斯知识渊博,很擅长讲解并调动我们所有人的积极性。每当我们“动作太快”时,他总能迅速想出更多我们可以做的事情。这部分也是我们给高分的原因。
在骆驼旁的小木屋里过夜的体验也不错。床铺很舒适,室内布置也很温馨。遗憾的是,那里并没有动物。猪已经被赶回猪圈了,一只猴子从凌晨5点开始尖叫着把我们吵醒,不过它们自由生活,也没法控制它们的行为。
烧烤套装质量不错,选择也很多,烧烤设备和冷藏设施也还算可以。各处都干净整洁。
不太好的地方:
事先提供的信息少得可怜。我们只收到了订单确认信——仅此而已。比如晚间活动的信息,我们直到入住时才得知,而入住时间又非常紧,就在15点到15:15之间。因此,我们有些犹豫是否要提前入住,生怕晚上或第二天无法体验到同样的体验。我事先多次打电话询问有关钥匙领取、食物储存的可能性以及活动安排等事宜。这些信息其实完全可以、而且最好能在确认订单的邮件中说明。
我们预订的是4个成人的名额,但“一日动物看护员”项目的负责人事先并不知道具体会有谁前来。这看起来挺奇怪的。他们似乎对这些信息并不感兴趣,因为比如说,4个成年人和4个5岁的孩子之间存在着显著差异。抵达后我们得知,以这个价格来说,我们未必都能全程参与——这本不该成为问题。所有人都已经付费了——所有人都应该能参与。不过卢卡斯成功让我们所有人都参与进来了,所以一切都没问题。
很遗憾,我们不被允许拍摄“幕后”体验的照片,也沒有机会比如去抚摸长颈鹿之类的。本来也指望能有机会喂喂那些大型动物呢。
和很多公园一样,这里的食品和饮料价格也很高。一瓶水要30克朗,一个披萨要130克朗,一个用纸包着的“现成”华夫饼则要56克朗。