点评:Wij hadden in de meivakantie een E-chopper gehuurd bij have fun events onze kinderen konden achterop. Na wat uitleg en een hele fijne vriendelijke ontvangst met koffie/thee was het tijd om te vertrekken. Het was een afwisselende mooie prachtige route en genoeg te zien onderweg. Als eerste reden we naar de duinen van langevelderslag en een tussen stop gemaakt bij de speeltuin bij Nederhorst daarna weer verder naar het zweefvliegtuig veld waar de vliegtuigjes opgelaten werden en natuurlijk reden we langs de prachtige tulpenvelden en maakten we tijd voor wat foto momentjes. De route weer vervolgd je krijgt een hele duidelijke route mee in het begin, je komt langs kasteel Keukenhof en als laatste stop een softijsje bij intratuin Lisse met de kortingvoucher verkrijgbaar bij have fun events. De kinderen (10 jaar en 5 jaar) hadden genoten en konden op zoek naar de knooppunten die op de route stonden zodat zij ook bezig waren onderweg. Het was een hele belevenis wij hadden de route voor 4 uur geboekt en dit was goed te doen qua tijd. Ook kun je er een hele dag over doen dan heb je langer pauze tijd.
翻译:五月假期期间,我们从Have Fun Events租了一辆电动直升机,孩子们坐在后座上。工作人员热情友好地为我们讲解了一番,并提供了咖啡和茶,之后我们便出发了。这是一条风景优美、变化多样的路线,沿途有很多值得一看的景点。首先,我们骑行到兰格费尔德斯拉格沙丘,并在内德霍斯特附近的游乐场稍作停留。然后,我们继续前往滑翔机起飞场,当然,我们也经过了美丽的郁金香花田,并停下来拍了一些照片。我们继续沿着路线骑行;出发时会拿到一张非常清晰的路线图,途经库肯霍夫城堡,最后一站是在Intratuin Lisse享用软冰淇淋,我们使用了Have Fun Events提供的折扣券。孩子们(10岁和5岁)玩得很开心,他们能够找到路线上的标记点,所以一路上都很有意思。这真是一次难忘的体验!我们预订了4小时的路线,时间安排很合理。你也可以花一整天的时间完成,这样就有更多时间休息。