点评:Tijdens een schooluitje met mijn klas heb ik helaas iets meegemaakt wat voor mij zwaarder weegt dan de activiteiten zelf.
Ik heb gezien hoe de eigenaar op een respectloze manier met medewerkers omging. Bij de luchtkussens zag ik een jonge medewerker die zichtbaar gefrustreerd was en bijna in tranen uitbarstte na de manier waarop hij werd aangesproken. Ook bij de receptie werd er tegen een andere medewerker geschreeuwd. Dat vond ik erg onprofessioneel en niet acceptabel.
Als school leren wij kinderen juist om respectvol met elkaar om te gaan. Daarom vind ik het teleurstellend om als eigenaar zo met je personeel om te gaan. Voorlopig zal ik deze locatie dan ook niet meer aanbevelen voor schooluitjes.
Wel wil ik de medewerkers zelf een groot compliment geven. Ondanks de manier waarop zij werden behandeld, bleven zij vriendelijk, behulpzaam en deden zij hun werk uitstekend. Zij verdienen waardering.
翻译:在一次学校组织的班级旅行中,我不幸地经历了一件让我难以接受的事情,这件事甚至超过了活动本身的美好。
我亲眼目睹了老板对待员工的粗鲁无礼。在充气城堡区,我看到一位年轻的员工被老板训斥后,情绪明显低落,几乎要哭出来。另一位员工在前台也遭到了老板的呵斥。我认为这种行为非常不专业,令人无法接受。
作为学校,我们教导孩子们要互相尊重。因此,我对老板如此对待员工感到非常失望。目前,我不会再向学校推荐这个地点。
不过,我还是要对员工们表示由衷的赞扬。尽管他们受到了如此对待,但他们依然保持着友好、乐于助人的态度,并且出色地完成了工作。他们值得赞扬。