点评:Wat een prachtig natuurgebied, echt een vogelwalhalla. Wat een mooie plek om vogels te spotten, te wandelen en gewoon te zijn. We hebben er een interessante excursie bijgeboekt, deze was zeker de moeite waard. We hingen aan de lippen van de gids.
Het proeven van wilde rucola, het vinden van zeldzame plantjes, het luisteren naar spannende archeologische verhalen, de honderden vogels: het was indrukwekkend.
Daarnaast hebben we van ons momentje op het terras genoten. Verwacht dingen als koffie, thee, frisdrank, een paar verschillende broodjes, een soepje, kaasplankje, klein flesje wijn, zakje chips, een muffin... niet heel uitgebreid, wel voldoende.
Het winkeltje biedt unieke spulletjes. Ik zou hier zeker even gaan kijken.
Op de boot konden we een kopje thee en koffie drinken. Er waren ook toiletten. Het water was erg rustig. Boven op het dek staat een stapel stoelen. Je kunt zelf je stoeltje ergens neerzetten. Personeel vriendelijk.
We kwamen tijd te kort en komen graag nog eens.
Bedankt voor deze bijzondere ervaring. Wij komen zeker terug in het voorjaar.
翻译:真是一片美丽的自然保护区,绝对是鸟类的天堂。这是个观赏鸟类、散步以及放松身心的绝佳之地。我们还预订了一次有趣的游览活动,确实物有所值。我们全神贯注地听导游讲解。
品尝野生的芝麻菜、寻找珍稀植物、聆听引人入胜的考古故事,还有成百上千只鸟儿:这一切都令人印象深刻。
此外,我们也在露台上享受了一段惬意时光。可以期待在这里喝到咖啡之类的饮品哦。茶、软饮料、几种不同的三明治、一碗汤、芝士拼盘、一小瓶葡萄酒、一包薯片、一个松饼……虽然不算很丰富,但也足够了。
这家小店出售一些独具特色的物品。我肯定会去那里逛逛的。
在船上我们可以喝到茶和咖啡。还有洗手间。水面非常平静。甲板上有很多椅子,你可以自行选择地方坐下。工作人员也很友善。