点评:We hebben een 2 daagse tour geboekt en dit was een groot succes! Ondanks de regen hadden we een hele leuke tijd tijdens deze tour. Op de momenten dat de mist wat opklaarde waren er prachtige uitzichten en Lala maakte de eerste dag onwijs gezellig met al haar verhalen. Heel leuk om tijdens de wandeling meer te leren over de Hmong en de omgeving waar we wandelden. Ze was altijd bereid om ons te helpen en hielp ons over de soms lastige paadjes. Ook eventuele blaffende honden weet ze goed op afstand te houden 🤭. We hadden en kleine groep en dat was ook heel fijn en gezellig.
Aangekomen bij de homestay hadden we wat tijd voor onszelf en konden we douchen. Haar kinderen en man waren net zo vriendelijk en lief als Lala. Het eten was heerlijk! Na het eten gezellig spelletjes gespeeld en lekker geslapen. De volgende dag na een heerlijk ontbijt hebben we met haar man en zoontje de rest van de wandeling gedaan. Ook hij is heel vriendelijk, vertelt veel en zorgt heel goed voor ons. Door de regen waren de paden naar beneden wat glad, maar hij hielp ons supergoed.
Kortom, ook in het regenseizoen is dit echt een aanrader!
翻译:我们预订了一个两日游,结果非常成功!尽管下着雨,我们依然玩得很开心。每当雾气散去,景色就美不胜收。拉拉(Lala)讲了很多故事,让第一天的行程格外精彩。在徒步过程中,我们有机会更多地了解苗族文化和我们徒步的地区,感觉很棒。她总是乐于助人,并为我们指引方向,即使有些路段比较崎岖。她还很擅长驱赶吠叫的狗狗🤭。我们是一个小团,感觉很温馨舒适。
到达民宿后,我们有一些自由时间,还洗了个澡。她的孩子和丈夫也和拉拉一样热情友好。食物非常美味!晚餐后,我们玩了一些有趣的游戏,然后睡了个好觉。第二天,享用完美味的早餐后,我们和她的丈夫和儿子一起完成了剩下的徒步行程。他也很友善,讲了很多故事,而且对我们照顾有加。由于下雨,下山的路有点滑,但他帮了我们很大的忙。总之,强烈推荐,即使是雨季也一样!