点评:In dit park is het belangrijk dat je goed bepaalt wat je allemaal wil zien en ook op het plan kijkt waar je eten kan afhalen. Het park is heel groot met prachtige tuinen, watervallen, fonteinen, beelden en mooie gebouwen. De dierenverblijven zijn aangepast aan de natuurlijke habitat, maar ook aan de mogelijkheid om de dieren te kunnen zien. Als je pech hebt, zitten ze binnen, maar daar kan de organisatie niets aan doen. De attracties hebben we niet bezocht omdat het ons niet interesseert. Wat het eten betreft: als je de prijs van het park bekijkt en de samenstelling van het publiek (alle leeftijden) vind ik dat het zeer goed meevalt. Alles is simpel, maar goed van smaak. Zonder plan van het park mis je een heleboel! Je kan ook best op tijd komen omdat dit park zoveel te bieden heeft. TIP: koop een plan en bestudeer voor je start!!!
翻译:在这个公园里,仔细规划你想看的景点非常重要,最好也查看一下地图,看看哪里可以买到外卖。公园非常大,拥有美丽的花园、瀑布、喷泉、雕像和漂亮的建筑。动物的圈舍都尽可能地模拟了它们的自然栖息地,同时也方便游客观赏。如果你运气不好,可能会遇到室内动物,但公园管理方对此也无能为力。我们没有参观那些景点,因为它们对我们没什么兴趣。至于食物:考虑到公园的门票价格和游客构成(各个年龄段都有),我觉得价格非常合理。食物虽然简单,但味道不错。如果没有公园地图,你会错过很多东西!最好早点到,因为这个公园值得一看的地方实在太多了。温馨提示:出发前一定要买张地图仔细研究一下!!!