点评:Vi boede 3 nætter på dette vidunderlige lille sted, placeret i grønnne bakker kort uden for Ponte Delgada, hvor vi boede de første nætter. Bil til stedet er påkrævet (aflukket p-plads for enden af smal vej), og gæster skal være fyldt 16 år. Ejendommen er smukt og meget æstetisk renoveret bestående af flere gamle istandsatte bygninger og med respekt af fine detaljer. Vi havde 3 værelser på første sal i hovedbygningen som alle var store og lyse med fantastiske senge, nye store badeværelser, og så er der super rent. “Whale suite” var den største af de tre værelser og havde separat køkken, garderobe og lille private terasse til to. Morgenmaden var fin og med glutenfrie options. Stedet har en Ginbar som er en oplevelse og åben for andre end hotelgæster. Den er dog ikke støjende og lukker omkring kl 20-21. Stedet serverer sushi mod forudgående booking. Det foregår ved et fælles langbord med andre gæster og er meget hyggelig oplevelse. Kvaliteten af fisken er god. Dog skal man være opmærksom på, at der kun serveres gin til maden. Ikke vin eller øl, hvilket vi savnede lidt. Endelig - men ikke mindst så var personalet utrolig venlige, og man følte sig velkommen. Kan kun anbefale dette sted.
翻译:我们在蓬特德尔加达郊外绿意盎然的山丘间住了三晚,这家迷人的小旅馆就坐落在那里,我们最初几晚就住在蓬特德尔加达。前往旅馆需要开车(停车场位于一条狭窄道路的尽头,比较隐蔽),而且客人必须年满16岁。旅馆经过精心翻修,由几栋老建筑组成,每个细节都保留得非常精致美观。我们住在主楼一楼的三间客房中,每间都宽敞明亮,配备舒适的床铺、宽敞的新浴室,而且非常干净。“鲸鱼套房”是三间客房中最大的,配有独立的厨房、衣柜和一个可供两人使用的小型私人露台。早餐很不错,而且提供无麸质食品。旅馆内设有一间金酒酒吧,可以体验一番,酒吧也对非酒店客人开放。不过,酒吧并不吵闹,大约晚上8-9点就关门了。酒吧提供寿司,但需要提前预订。寿司是在一张长桌上与其他客人一起享用的,用餐体验非常愉快。鱼的品质也很好。不过需要注意的是,这里只提供金酒佐餐,没有葡萄酒或啤酒,我们有点想念它们。最后,服务员非常友好热情,让人感觉宾至如归。强烈推荐这家餐厅。