点评:Wat een verborgen parel in de regio! Wij bezochten het Wereldpaviljoen op een donderdagmiddag in de vakantie met onze zoon van 5 en dochter van 3, en het was echt een ontzettend leuk uitje.
Wat vooral opviel, was de oprechte aandacht en het enthousiasme van alle vrijwilligers. Onze kinderen werden zó leuk betrokken bij alles en kregen alle ruimte om te ontdekken en mee te doen. Er is verrassend veel te beleven voor jonge kinderen: timmeren, cacaobonen zoeken, armbandjes en tasjes maken en nog veel meer. Ook het vliegtuig en de bus vonden ze geweldig. En ondertussen krijgen ze, voor zover ze dat op deze leeftijd natuurlijk al helemaal meekrijgen, spelenderwijs ook een mooie boodschap mee over de wereld en andere culturen.
De sfeer is warm, persoonlijk en enthousiast. Je merkt aan alles dat de vrijwilligers dit met ontzettend veel plezier doen, en dat maakt het bezoek extra bijzonder.
Na afloop kun je nog gezellig iets drinken in het kleine cafeetje, met koffie of ranja, en natuurlijk even kijken naar een leuk klein souvenirtje.
Voor ons absoluut een van de leukste uitjes in de regio, zeker met jonge kinderen. Een dikke 5 sterren. Ga vooral zo door!
翻译:该地区一颗隐藏的瑰宝啊!假期里的一个周四下午,我们带着5岁的儿子和3岁的女儿去参观了世界馆,这真是一次极其愉快的出游。
最令我们印象深刻的是所有志愿者的真诚关怀与热情。我们的孩子们被很好地融入到各项活动中,也能尽情探索、参与其中。对于年幼的孩子们来说,这里有超多有趣的活动可参与:钉木头、寻找可可豆……制作手环和小包,还有更多有趣的活动。他们也觉得飞机和巴士特别有趣。同时,尽管这个年纪的孩子还不能完全理解,但他们也在玩耍中潜移默化地接收到了关于世界及其他文化的美好信息。
这里的氛围温馨、亲切且充满热情。从方方面面都能感受到志愿者们做这些事情时满心的快乐,这也让整个参观体验显得格外特别。活动结束后,你还可以在这个小咖啡馆里惬意地喝杯咖啡或果汁,当然也可以挑选一件可爱的小纪念品。
对我们来说,这绝对是该地区最有趣的出游选择之一,尤其适合带幼童前往。满分5星!请务必一直保持下去吧!