点评:Afschuwelijke ervaring. Slecht onderhouden en rasistische medewerkers.
Niet alleen is de mini-golf heel slecht onderhouden. Niet alleen zijn meerdere holes kapot tot het punt dat je ze niet kunt spelen zonder je bal kwijt te raken, maar de medewerkers lijkt het compleet niet te boeien. In het algemeen zeer slecht onderhouden.
De wc's waren smerig, er was geen zeep en het stonk ongelovelijk erg.
De Clip n climb (of de klimmuren) lijkt in de reclames veel beter dan het daadwerkelijk is. Het zijn er deceptief minder dan de reclames doen denken. Buiten dit zijn de klimmuren ook wederom slecht onderhouden, met zweterige handgrepen waar je makkelijk de grip op kwijt kan raken.
Tot slot waren de medewerkers ook rasistisch tegen mijn vriendin omdat ze niet uit Nederland komt, waar een van de medewerkers haar recht in haar gezicht uitlachte en daarna we hem met een andere medewerker achter ons rug over ons hoorde praten en rasistische dingen horen zeggen.
Na afloop hebben we hierover een email gestuurd, wat eigenlijk alles alleen maar erger maakte. Zo zouden ze, na intern onderzoek en bevraging van de betrokken medewerkers, niks verkeerds gevonden hebben en dat alles niet zo bedoeld was. Als klap op de vuurpijl wilde ze ons vouchers geven om het goed te maken. Buiten het feit dat we deze vouchers nooit ontvangen hebben, was dit een lachwekkende slechte en ronduit beledigende oplossing.
Ga hier niet heen tenzij je zwaar teleurgesteld wilt zijn!!!!!
翻译:糟糕的体验。维护状况极差,员工还带有种族歧视。
不仅迷你高尔夫场的维护状况糟糕透顶。不仅有多个球洞损坏到根本无法打球且还会丢失球,连工作人员也完全漠不关心。总体来说维护状况非常差。
厕所很脏,没有肥皂,气味极其难闻。
广告里的攀岩墙看起来比实际要好得多。实际数量比广告宣传的要少得多。除此之外,攀岩墙的维护状况也很差,上面的握把湿滑,很容易打滑脱手。
最后,工作人员对我的女友也表现出种族歧视——因为她不是荷兰人。其中一名工作人员当着她的面大笑,之后我们又听到他和另一名工作人员背着我们议论我们,还说了一些带有种族歧视色彩的话。事后我们就此发了一封邮件,但这实际上让情况变得更糟。据他们说,经过内部调查以及询问相关员工后,并未发现任何不当之处,一切也并非本意如此。最离谱的是,他们还想给我们优惠券作为补偿。除了我们压根没收到这些优惠券外,这种解决方案既荒谬又糟糕,简直是一种侮辱。
除非你想大失所望,否则千万别去那里!!!!!。