点评:Gitmeden araştırdım ve 1 hafta önceden kayıt oluşturdum. Personel ve kaptan ilgili , her yer tertemiz, yemekler lezzetli. Yine gidecek olsam tercih ederim. Tek sıkıntı, ki kendilerine de belirttim, bazı yerlerin önceden rezervasyonla kapatılması. Madem ki internetten kayıt oluşturabiliyorsun, onun içinde bir portal olmalı. Yoksa ben tekneye 45 dakika önce,kimse yokkken geldim ve oturduğum yerden kibarca kaldırıldım. 20 seneye yakın otelcilik yaptım, herkesin aynı parayı ödediği bir hizmette rezervasyon ya hiç olmaz , ya herkese açık olur. Ama dediğim gibi, yine gidersem tercihim paradise 9 olur... ( İsmini hatırlamadığım bir arkadaş vardı, rezervasyon alan , yeri gelen aşçı olan , gece sokakta görüp selam veren, sanırım ersindi , isimde yanlış olduysa affola, " sen nasıl bir kralsın, sana ayrıca teşekkürler" )
翻译:我出发前做了功课,提前一周就预订了。船员和船长都很热情周到,一切都一尘不染,食物也很美味。如果再去一次,我还会选择这里。唯一的问题是,有些区域需要提前预订,我也跟他们提过。既然可以网上预订,就应该有个专门的预订平台。不然的话,我提前45分钟到达船上,当时船上空无一人,却被礼貌地请出了座位。我在酒店行业工作了近20年,在这种所有人都付同样价格的服务行业,要么就取消预订,要么就应该对所有人开放。不过就像我说的,如果我再去一次,我的首选还是Paradise 9号……(有个我记不清名字的人,负责预订,有时也兼任厨师,晚上我在街上碰到他时,他会跟我打招呼,我想他叫Ersin,如果我记错了名字请见谅,“你真是个好人,非常感谢!”)