点评:Kapadokya’da kaldığımız 3 gün boyunca kendimizi gerçekten çok özel hissettik. Otelin atmosferi, dekorasyonu, odaların konforu ve her detayın özenle düşünülmüş olması bizi fazlasıyla etkiledi. Daha ilk andan itibaren temizliği ve düzeni dikkat çekiyordu; odamız her gün tertemizdi ve oldukça konforluydu. 🤍
Ama otelin en büyüleyici tarafı kesinlikle manzarası ve terası! Sabahın erken saatlerinde terasa çıkıp balonların gökyüzünü doldurmasını izlemek tarif edilemeyecek kadar güzeldi. 🎈✨ Kapadokya’nın o eşsiz manzarasını bu kadar güzel bir noktadan izlemek tatilimizin en unutulmaz anlarından biri oldu.
Çalışanların ilgisi ve samimiyeti de ayrıca övgüyü hak ediyor. Her zaman güler yüzlü, nazik ve çözüm odaklıydılar. Kendimizi gerçekten değerli hissettik.
Konum, temizlik, konfor, manzara ve hizmet açısından beklentimizin çok üzerinde bir deneyim yaşadık. Kapadokya’ya gelip de güzel bir otel arayanlara hiç düşünmeden önerebileceğimiz bir yer. Bizim için sadece konakladığımız bir otel değil, tatilimizin en güzel parçalarından biri oldu. 🥰
Kesinlikle tekrar geleceğiz! Her şey için çok teşekkür ederiz
翻译:在卡帕多西亚停留的3天里,我们真切地感受到了无比特别的体验。酒店的氛围、装饰、房间的舒适度,以及每一个细节的用心设计都给我们留下了深刻印象。从一开始,其整洁与有序就令人赞叹不已;我们的房间每天都干干净净且极为舒适。🤍
不过,酒店最迷人的地方绝对是它的景观和露台!清晨时分到露台上,看着漫天飘浮的热气球,那种体验真是美得难以言喻。🎈✨ 能从这样一个绝佳的地点欣赏到卡帕多西亚那独一无二的风景,真是我们假期中最难忘的时刻之一。
员工们的细心与真诚也值得称赞。他们始终面带微笑、彬彬有礼且乐于解决问题。让我们真切感受到自己被重视与珍视。
无论在地理位置、清洁程度、舒适度、景观还是服务方面,我们都获得了远超预期的体验。对于前来卡帕多西亚并想寻找一家优质酒店的游客而言,这里绝对是我们毫不犹豫会推荐的选择。对我们来说,这不仅仅是一家住宿的酒店,它更是我们假期中最美好的回忆之一。🥰
我们一定会再来的!衷心感谢一切。