点评:Nog eens met vrienden en hun kids en mijn kids naar Monkey town Heerlen gegaan nu het daar groter is geworden door de uitbreiding die is gemaakt. Wat zeer jammer is , is dat er geen verbetering is gekomen in de uitbreiding en hygiëne van de toiletten ik durf men kids nog bijna niet meer op toilet te laten gaan.
Wat ook zeer jammer is , is dat ik ander half uur op een simpele bestelling wacht wat gaat om 3 frisdrank 1 koffie en 1 Nacho en 2 lollies. Een bestelling waarvan je zeg tra tis snel bij elkaar gepakt. Ander half uur moet ik hierop wachten en men kinderen vragen steeds waar hun drinken blijft. Dan krijg je alleen maar te horen dat het zo druk is en we geduld zouden moeten hebben. Eerlijk ik snap het ergens wel maar dan vind ik ook als je uitbreid zorg voor genoeg personeel want dit is zeer storend en eigen voedsel en drank mag je niet meenemen daarom vind ik dit erg schandalig om zo lang te moeten wachten
翻译:再次和朋友们以及他们的孩子、我的孩子们一起去了规模因扩建而变大的黑尔伦猴城。非常可惜的是,厕所的设施及卫生状况在扩建后没有任何改善,我现在几乎不敢让我的孩子们去上厕所了。
同样令人遗憾的是,我等了一份极其简单的订单等了半小时之久——订单内容不过是3杯软饮、1杯咖啡、1份墨西哥玉米片以及2根棒棒糖而已。一个订单,按理说应该能很快准备好。可我得再等半小时,而我的孩子们不停地问他们的饮料怎么还没来。得到的回应也只是说现在太忙了,我们需要耐心等待。说实话,我在某种程度上能理解,但既然要扩建,就应该确保有足够的员工。这种等待实在令人困扰。而且店里不允许自带食物和饮料,因此我觉得要等这么久实在是太可耻了。