点评:Πολύ ωραία παραλία , πήγαμε με αυτοκίνητο, έπειτα περπάτημα .
Περπάτημα μέσω μονοπατιού και μετά σκαλάκια , περίπου 15 λεπτά με χαλαρό ρυθμό .
Αν δεν βρείτε το μονοπάτι που βρίσκεται στ αριστερά του ελαιώνα , καθώς η σήμανση έχει τοποθετεί σε λάθος σημείο, ακολούθησε την διαδρομή και στο σπίτι της φωτογραφίας κάντε αριστερά και ακολουθήστε τα σκαλιά. Έπειτα στη διχάλα πάρτε το αριστερό μονοπάτι αλλιώς θα πάτε στην άλλη παραλία .
Μπορείς να προχωρήσεις και μετά την μεγάλη κατηφόρα στο δρόμο όπου βρίσκεται στα δεξιά με το όχημα και να παρκάρεις αρκετά εύκολα παρακάτω στον ελαιώνα όπου σταματάει ο δρόμος , αλλά είναι ρίσκο καθώς χωράει μόνο ένα όχημα στην άνοδο - κάθοδο .
Οι περισσότεροι έρχονται με βαρκάκια κάνοντας τουρ σ όλες τις παραλίες, όπου κάνουν μια στάση και ξανά φεύγουν .
Εμείς προτιμήσαμε να πάμε από τις 12:00 έως τις 18:00.
Από την μεριά της αμμουδιάς που είχε την εξέδρα είχε αρκετή κίνηση με τις βάρκες , ενώ η ακριβώς απέναντι αμμουδιά ήταν πιο ήσυχη .
翻译:非常美丽的海滩,我们开车前往,之后步行。
沿着小径行走,然后走楼梯,以悠闲的节奏大约需要15分钟。
如果找不到位于橄榄园左侧的小径(因为指示标志设在了错误的位置),请沿原路走,在照片中那所房子处左转并沿着楼梯下行。接着在岔路口选择左侧的小径,否则会走到另一个海滩。在经历一段很长的下坡路后,你可以驾车驶入右侧的道路,然后在道路尽头的橄榄树林中相当轻松地停车,不过这样做有风险,因为这段上下坡路一次只能容纳一辆车通行。
大多数人是乘船前来,游览所有海滩,在那里稍作停留后又离开。
我们则选择从12点到18点前往。