点评:Wat een blamage. Ik had voor 1,5 uur geboekt samen met mijn zoon van 10 (voor de eerste keer) en toen we daar kwamen was het zo ontzettend druk (ongeveer 25 man) dat we meer in de rij hebben gestaan dan wat anders. Mijn zoon is één keer geweest, viel en durfde niet meer. Ik ben zelf nog niet eens geweest. We zijn gestopt en vroegen of we ons geld terug konden krijgen. Ik werd naar de eigenaar gestuurd en die zei doodleuk dat ze geen geld terug gaven, hij kwam me op geen enkele manier tegemoet. Toen ik zei dat je meestal maar voor 1,5 uur boekt om te oefenen en je komt één keer in het half uur aan de beurt dat het wel veel geld is en dat je dan nergens in tegemoet gekomen wordt, en er wordt op geen enkele manier meegedacht reageerde hij: “ja, als je 1,5 uur boekt dan boek je toch om te oefenen? Dan weet je toch dat er een kans bestaat dat het niet lukt?” Ik zei ja dat klopt maar als je in 1,5 uur tijd ongeveer 3 keer aan de beurt komt is het gewoon geldklopperij. Maar meneer dacht op geen enkele manier mee.
Ons zul je hier in ieder geval nooit meer terug zien en ik zal tegen iedereen die het maar horen wil vertellen wat voor geldklopperij het hier is.
翻译:真是太糟糕了。我和我10岁的儿子(第一次)预订了1.5小时的滑冰,结果到了之后发现人多得惊人(大概有25个人),排队的时间比滑冰的时间还长。我儿子滑了一次就摔倒了,之后就不敢再滑了。我自己还没滑过呢。我们停下来问能不能退款。他们把我推给了老板,老板轻描淡写地说他们不退款,一点儿也不肯通融。我说,通常1.5小时的滑冰时间都是为了练习,而且每半小时才轮到一次,这可是一笔不小的开销,而且他们根本不考虑我们的感受,一点儿也不体谅我们。他居然回答说:“是啊,但是你预订1.5小时就是为了练习,对吧?那你也知道有可能滑不成,不是吗?”我说,没错,确实如此,但一个半小时里你只能轮到三次,这简直就是宰客。可那位先生根本不配合。
总之,我们以后绝不会再来这里了,我会告诉所有愿意听的人,这里有多坑。