点评:החוויה שלנו בגני חוגה הייתה מאוד מאכזבת, בעיקר בכל הקשור לשירות, לשקיפות ולהתחשבות בלקוח.
הבעיה המרכזית הייתה חוסר שקיפות לגבי מה שאנחנו משלמים ומה שאנחנו מקבלים. הדברים פשוט לא הוסברו לנו בצורה ברורה מראש. רק כשהגענו הבנו שבמסגרת האירוח אנחנו מקבלים מזרן בלבד — בלי מצעים ובלי כריות. זה פרט בסיסי ומהותי שלקוח חייב לדעת לפני שהוא משלם ומגיע למקום. אם יש תשלום על האירוח, צריך להיות ברור מראש מה כלול במחיר ומה לא.
בנוסף, לא הרגשנו שמקשיבים לנו או שמנסים להבין את הצרכים שלנו. הייתה תחושה של זלזול בלקוח וחוסר רצון לבוא לקראתנו, במקום לקבל שירות מכבד והוגן.
הדבר חמור במיוחד מבחינתנו בכל הנוגע לשומרי שבת. ציפינו להתחשבות ולמתן מידע ברור מראש, אבל בפועל הרגשנו שאין מספיק הבנה או רגישות לצרכים של ציבור שומר שבת.
אנחנו לא מצפים ליחס מיוחד. אנחנו מצפים לדבר פשוט מאוד: שיגידו לנו מראש על מה אנחנו משלמים, מה אנחנו מקבלים, ומה אנחנו צריכים להביא בעצמנו. לא הגיוני שלקוח יגיע למקום ורק אז יגלה שהוא צריך לדאוג למצעים ולכריות ושיש דברים שלא כלולים במה שהוא חשב שהוא מקבל.
בסופו של דבר, התחושה שלנו הייתה של חוסר שקיפות, חוסר הקשבה וזלזול בלקוח. מבחינתנו זו לא הייתה חוויית אירוח נעימה, ובוודאי שלא ברמה שהיינו מצפים ממקום שמארח משפחות
翻译:我们在Gani Hoga的体验非常令人失望,尤其是在服务、透明度以及对客户需求的关照方面。
最主要的问题在于我们所支付的费用与实际获得的服务之间缺乏透明度。这些细节事先都没有向我们解释清楚。直到抵达后我们才得知,住宿费用仅包含床垫而已——没有床单和枕头。这是一个最基本且关键的细节,客户在付费并前往之前理应知晓。如果需要支付住宿费,那么价格中包含什么、不包含什么就应该事先说明清楚。
此外,我们感觉对方并没有倾听我们的声音,也没有试图去理解我们的需求。我们感受到一种对客户的漠视以及不愿为我们提供便利的态度,而不是得到尊重且公平的服务。
这一点对于我们这些遵守安息日的人来说尤为严重。我们原本期望对方能予以体谅并提前提供明确的信息,但实际上我们感觉到他们对遵守安息日人群的需求缺乏足够的理解和敏感度。
我们并不期望得到特殊待遇。我们只期望一件很简单的事:提前告诉我们要付多少钱、能获得什么服务,以及我们需要自己准备些什么。客户到了之后才发现需要自备床单和枕头,还有许多原本以为包含在服务中的项目其实并不包含在内,这是不合情理的。最终,我们的感受是缺乏透明度、漠不关心以及对客户的轻视。对我们来说,这并不是一次愉快的住宿体验,肯定也达不到我们对于一个接待家庭的场所所期望的水平。