点评:Kesinlikle gitmeyin. Giriş ücreti 150tl.gişedeki görevliye sordum yollar neden düzeltmiyorsunuz. Milli parklar vatandaşın bura gelmesini istemiyormuş yollar bu yüzden bozuk gelmesinler diyeymiş. Neyse iceri girdik esas kevus bundan sonra ateş yakmak yerde yasak bizde mangal vardı yırttık. Göle olta attım görevli geld burada yasak gölğn yantatafı seebesmiş tam dedik ücretli 300tl balık yakalandı sev sal mışş saat 19.00ra kadar serbest 18 00da ateş sönecek 19.00da giriş kapları kapanacakmış tabi bizi bilgilendirme yok akşam cayı demledik saat 19.00bir bardak ictik görevli geldi ben sizi bekliyorum diyo kapanacak diyo cşleden cıktık 1demlşk cayı döktük cıktık bu işletme milli parkların yeri berbat vukar güzel yere değmez sakın ama sakın gitmeyin 1daha söylüyorum yolu berbat işletme ondan berbat tabiat harika
翻译:绝对不要去。门票价格为150土耳其里拉。我问售票处的工作人员:“为什么不修路呢?”原来,国家公园管理局不希望民众前来,所以故意把路弄坏,阻止人们来。总之,我们进了园子。真正的问题还在后面:园内禁止生火。我们带着烧烤架,只好把它撕坏了。我在湖边钓鱼,工作人员过来说道:“这里禁止钓鱼。”原来湖边一侧才允许钓鱼。据说,付费300土耳其里拉的话,到晚上7点前都可以钓鱼。不过晚上6点后就必须熄灭火焰,7点则完全禁止钓鱼了。00点的入口处好像要关门了,不过我们没有任何通知。晚上我们泡了茶,19点时喝了一杯。这时工作人员过来了,说“我在等您,马上要关门了”。我们喝完茶就离开了。这个经营点位于国家公园内,位置很糟糕——这么好的地方根本不值得去,绝对不要去!我再强调一次:路况很差,经营状况也很糟糕,不过自然风光倒是很不错。