点评:Turen til Kawasan Vandfald med familien var en rigtig hyggelig og mindeværdig oplevelse. Naturen omkring vandfaldene er smuk og imponerende, og det klare vand gjorde besøget endnu mere specielt.
Vandet var meget koldt, hvilket var særligt dejligt, da temperaturen den dag var omkring 36 °C. Det gav en forfriskende pause fra varmen og gjorde badeturen ekstra behagelig.
Det eneste, jeg undrede mig over, var entréprisen. Jeg synes, det virker lidt dyrt at skulle betale for adgang til et naturområde, som i princippet er åbent for alle. Jeg forstår godt, at der kan være udgifter til vedligeholdelse, sikkerhed og beskyttelse af området, men det ville være rart, hvis flere mennesker kunne nyde naturen uden at skulle betale så meget.
Alt i alt var det dog en fantastisk oplevelse, og jeg kan varmt anbefale et besøg ved Kawasan Vandfald til familier og andre, der ønsker at opleve smuk natur og tage en forfriskende dukkert.
翻译:和家人一起去卡瓦山瀑布的旅行真是一次美好而难忘的经历。瀑布周围的自然风光美不胜收,清澈的瀑布水更是锦上添花。
瀑布水非常冰凉,这在当天36摄氏度左右的高温下显得格外舒适。冰凉的瀑布让人从炎热的天气中得到一丝清爽,游泳也格外惬意。
唯一让我感到疑惑的是门票价格。我觉得对于一个原则上对所有人开放的自然区域来说,门票似乎有点贵。我理解维护、安保和保护这片区域可能需要花费一些费用,但如果更多的人能够免费享受大自然的美景,那就更好了。
总而言之,这是一次非常棒的体验,我强烈推荐卡瓦山瀑布给想要体验美丽自然风光和畅游一番的家庭和其他游客。